Мъж е убил петима в Хюстън, сред които и дете: Издирват

...
Мъж е убил петима в Хюстън, сред които и дете: Издирват
Коментари Харесай

Издирват мъж, застрелял свои съседи, заедно с 8-годишното им дете в Хюстън

Мъж е умъртвил петима в Хюстън, измежду които и дете: 

Издирват всеобщ палач в Съединените щати. Той е прострелял петима свои съседи. Сред жертвите има 8-годишно дете. Мъжът е въоръжен и се счита за доста рисков. Стрелял е при съседски спор в едно от предградията на Хюстън, предава Нова тв.

Той е 38-годишен, с мексикански генезис. Полицията към този момент популяризира името и фотографията му. Властите споделят, че и преди е имало недоволства против него и патрулни служители на реда са посещавали парцела му.

" Все още се опитваме да открием този човек. Определяме го като въоръжен и рисков. Правим всичко належащо, с цел да го задържим. Той съставлява заплаха за обществото. Искаме жителите да ни оказват помощ да го намерим. В същото време не желаеме хората сами да се пробват да вземат нещата в свои ръце ", съобщи сътрудникът на ФБР Джеймс Смит.

" Полицейските кучета хванаха диря, само че я изгубиха, когато стигнаха до вода. Районът, в който го търсим, се разшири от 5-6 квадратни благи до повече от 10 или даже 20, според от това, дали е пресякъл реката ", уточни шерифът на област Сан Хасинто Грег Кейпърс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР